Conducerea FR Rugby a trimis un protest oficial pe adresele International Rugby Board, Federatia Franceza si Liga Franceza, privind neparticiparea internationalilor romani la meciurile echipei nationale din ultima vreme. Conform protestului parafat d
Conducerea FR Rugby a trimis un protest oficial pe adresele International Rugby Board, Federatia Franceza si Liga Franceza, privind neparticiparea internationalilor romani la meciurile echipei nationale din ultima vreme. Conform protestului parafat de presedintele FRR, George Straton, jucatori de valoare, precum Balan, Tincu, Gontineac, Maftei, Petrichei sau chiar Tonita la un moment dat, nu au fost lasati de echipele de club din prima liga franceza sa vina la partidele sustinute de Romania. "Patru cluburi franceze saboteaza participarea nationalei de rugby a Romaniei la IRB Super Cup Toshiba, refuzand sa elibereze jucatorii convocati de FRR pentru competitia din Japonia. Cluburile franceze incalca in acest mod articolul 9 din regulamentul IRB (n.n. - primeaza meciurile echipelor nationale)", se arata in adresa FRR. "Este un fel de informare asupra acestei stari de fapt, iar forurile respective au la dispozitie o plaja intreaga de masuri ca acest lucru sa nu se mai repete", a spus George Straton. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.