Episcopia Husilor a precizat, prin intermediu unui comunicat de presa, ca preotul Daniel Corogeanu si cele patru maicute Nicoleta Arcaleanu, Adina Cepreaga, Elena Otel si Simona Bardanas au fost exclusi din monahism. Prezentam in continuare, integral
Episcopia Husilor a precizat, prin intermediu unui comunicat de presa, ca preotul Daniel Corogeanu si cele patru maicute Nicoleta Arcaleanu, Adina Cepreaga, Elena Otel si Simona Bardanas au fost exclusi din monahism. Prezentam in continuare, integral, comunicatul Episcopiei Husilor.
"Episcopia Husilor informeaza opinia publica urmatoarele:
In urma conflictului cu urmari grave din M-rea "Sfanta Treime", comuna Tanacu, judetul Vaslui, fostul ieromonah Corogeanu Petru Daniel a fost oprit de la savarsirea celor sfinte, exclus din monahism si caterisit.
Celelalte patru vietuitoare (Nicoleta Arcaleanu, Adina Cepreaga, Elena Otel si Simona Bardanas) complice la crima, au fost excluse din monahism.
Toti acestia nu mai au dreptul de a purta haina monahala si numele consacrate de monah, fiind trecuti in randul mirenilor.
Din incredintarea PS Episcop Ioachim al Husilor"

Ziua

Sursa: ZiuaTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.