Astazi, de la ora 17.30 emisiunea lui Sorin Ovidiu Balan de la National Tv, "Echipa de investigatii" va avea ca tema principala oripilanta crima care s-a comis intre zidurile Manastirii Sf. Treime de la Tanacu, judetul Vaslui. In exclusivitate la Nat
Astazi, de la ora 17.30 emisiunea lui Sorin Ovidiu Balan de la National Tv, "Echipa de investigatii" va avea ca tema principala oripilanta crima care s-a comis intre zidurile Manastirii Sf. Treime de la Tanacu, judetul Vaslui. In exclusivitate la National Tv, telespectatorii vor putea urmari o transmisiune in direct a ultimelor evenimente fierbinti care au loc in aceste zile in sfantul locas de cult. Pe langa un interviu cu Parintele Daniel, Sorin Ovidiu Balan va difuza marturisirile socante ale mamei unei maicute care, in urma a ceea ce s-a intamplat la manastire, si-a luat fiica acasa. Femeia respectiva va dezvalui practicile halucinante ale Parintelui Daniel si nu in ultimul rand, Sorin Ovidiu Balan va arata ca si in alte manastiri, din Moldova si Ardeal, se practica frecvent exorcizarea.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.