MAREA DECONECTARE. Astazi, de la ora 11:15, ascultatorii CITY FM vor avea ocazia sa asculte live in studio un nou concert Luna Amara, o avanpremiera pentru lansarea oficiala a albumului ""Loc Lipsa"", din clubul Old School Preoteasa, programat maine,

MAREA DECONECTARE. Astazi, de la ora 11:15, ascultatorii CITY FM vor avea ocazia sa asculte live in studio un nou concert Luna Amara, o avanpremiera pentru lansarea oficiala a albumului ""Loc Lipsa"", din clubul Old School Preoteasa, programat maine, 18 martie 2006, de la ora 21:00. Foarte dinamic in ultimii ani, in special prin concerte, grupul raspunde fanilor tot mai numerosi cu un disc si un single featuring Ombladon. (R.G.)
METALE. In aceasta seara, club A gazduieste trei trupe de calibru: Claymore, Kratos si
MG 42. Claymore, una dintre cele mai importante trupe underground din scena bulgara, activeaza de zece ani si va canta pentru prima data in Romania, intr-un show de club inedit. Bucurestenii de la Kratos vor sustine primul concert din acest an, dupa revenirea spectaculoasa din decembrie anul trecut. In deschidere, MG 42. (R.G.)
AURAL PERCEPTION. Orasul Constanta va fi luat cu asalt de ascultatorii de goa, psy si techno in perioada 17-18 martie. Aural Perception a ajuns la editia a doua si promite 40 de ore de party non-stop. Printre cei care vor mixa goa se numara: Latam, Vickerness, Dimitrip, Vi4Vi, Roua, Ghiauru si Option Zero. KildazY, Ellie N si Alectronic va vor incanta cu ritmuri de breaks si techno. (M.N)
REGGAE. In aceasta seara, Clubul Paradiso prezinta in avanpremiera trupa Chicanos- Lollypop, un fenomen muzical Reggaeton, care calca pe urmele trupei Mandinga. Pachulo si Alex vor oferi o noapte caliente. (R.G.)
SHOW. ""Punk Rock Show""-ul marca City FM se muta in California. Hefe porneste spre Long Beach in vizita la ""Skunk Records"", o casa de discuri ce impresioneaza de ani buni in zona punk. Emisiunea se va difuza in reluare maine, de la 23:00. Cine nu a auzit de ""Sublime"", o uriasa trupa de ska punk combinat cu reggae, dub si hip-hop? Din pacate, solistul Bradley, cel care a pus bazele casei de discuri, nu s-a putut bucura de succesul discului, plecand dintre noi in mai 1996 in urma unei supradoze. (R.G.)
BOY. In aceasta seara, de la 23:00, in Kristal Glam Club aveti intalnire cu legendarul Boy George, invitatul special al evenimentului House Experience KissFM. George Alan O""Dowd, pe numele lui real,
s-a lansat la inceputul anilor ""80 ca adept al curentului muzical ""New Romantic"". Cariera sa uimitoare s-a diversificat, incluzand la un moment dat o casa de discuri (More Protein), o noua trupa - Jesus Loves You si doua carti autobiografice. In 1999 a reinfiintat Culture Club, iar momentan performeaza cu succes ca DJ, artist solo si realizator de show-uri muzicale pe Brodway. (C.O.)
PUNK. Club Underworld ne propune pentru acest sfarsit de saptamana mult, mult punk. Pe scena clubului o sa urce in aceasta seara, de la ora 20:00, Zob, Pistol cu Capse, Cobe si Niste Baieti, iar sambata veti trai ""hard"" alaturi de E.M.I.L., Dance Trauma, Protex si Buzz.
BLUES. Din 22 martie, clubul Big Mamou reinvie blues-ul. Pasionatii acestui gen muzical vor avea parte timp de un an de seri speciale dedicate blues-ului, cu invitati, proiectii audio si video, prelegeri, fotografii. Nume grele, bineinteles: Muddy Waters, Howlin Wolf, Willie Dixon, John Mayall. Ce inseamna blues, cand a aparut el, care-i sunt radacinile, cum erau ""discotecile"" de blues, cine sunt bluesmenii? sunt intrebari la care veti afla raspunsul luand parte la evenimentele Big Mamou. (R.G.)
LANSARE. De sambata, 18 martie, hiturile cel mai hot vor ajunge la Sibiu pe frecventa 94,9 FM. ProFM pregateste terenul pentru lansarea oficiala la Sibiu si pune la cale trei megaparty-uri. Maine, la Green Party vor fi Dj GreeG si DJ Ivan, iar la miezul noptii se va naste ProFM Sibiu. (R.G.)

& More

CLUB A
18:03: Teatru ""Monoloagele vaginului"" ora 21:00
21:03: Concert Grimus ora 19:00
22:03: Fenomenul Hip-Hop ora 18:00
BLACKSTAGE
23:03: Kumm ora 22:00
CLUB VIKING
17:03: Avskild, Cadavrul, Spectral
23:03: Guerillas, H 8 ora 21:00
THE DUBLINER
17:03: Blackbeers ora 21:00
PREOTEASA
18.03: Luna Amara lansare album (invitati Ombladon, Andy Ghost), Travka ora 20:00
STUDIO MARTIN
18:03: The MFA ora 22:00
PROMETHEUS
17:03: Omul cu Sobolani ora 21:00


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.