Mai multi lideri ai PNL i-au reprosat presedintelui partidului, premierul Calin Popescu Tariceanu, in ultima sedinta a conducerii formatiunii liberale, ca nu are o atitudine transanta fata de partenerii de Alianta si trateaza cu superficilitate subie
Mai multi lideri ai PNL i-au reprosat presedintelui partidului, premierul Calin Popescu Tariceanu, in ultima sedinta a conducerii formatiunii liberale, ca nu are o atitudine transanta fata de partenerii de Alianta si trateaza cu superficilitate subiectul SRR-SRTV. Potivit unor surse din partid, la sedinta de marti seara a Comitetului Executiv (CEx), liberalii s-au declarat nemultumiti de faptul ca in ultima vreme tot mai multi lideri PD ataca PNL, in presa. Unul dintre cei care au luat cuvantul pe aceasta tema a fost vicepresedintele Puiu Hasotii, el propunandu-le colegilor sa le raspunda democratilor cu aceeasi moneda. Norica Nicolai i-a reprosat, ulterior, lui Tariceanu, ca nu a facut mai mult pentru a face partidul vizibil. Nicolai a spus ca PNL nu prea mai face politica de cand se afla la guvernare, sustin aceleasi surse. Membrii CEx au convenit, in cadrul intrunirii, sa desemneze trei membri supleanti in Consiliul National de Conducere (CNC) al Aliantei, acestia urmand sa-i inlocuiasca pe ministrii care nu vor putea veni la reuniunile cu democratii. Cei trei supleanti sunt: Ludovic Orban, Gheorghe Stefan si Adrian Iorgulescu. Ei ii vor inlocui pe ministrii Mona Musca, Gheorghe Flutur si Mihai Voicu. De asemenea, liderii PNL au stabilit ca vicepresedintii partidului si purtatorul de cuvant sa le raspunda democratilor, public, de cate ori este cazul. Un alt subiect al sedintei CEx al PNL s-a referit la SRR si SRTV. Presedintele Comisiei de cultura din Camera Deptatilor, Raluca Turcan, i-a reprosat lui Tariceanu ca nu a tinut cont de parere parlamentarilor in desemnarea reprezentantilor PNL si CA ale celor doua institutii. (Mediafax)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.