Oferta publica primara de actiuni Flamingo International s-a suprasubscris in procent de 270 la suta, cantitatea totala din cerere depasind 63 de milioane de actiuni, conform datelor Societatii de Servicii de Investitii Financiare Prime Transaction.
Oferta publica primara de actiuni Flamingo International s-a suprasubscris in procent de 270 la suta, cantitatea totala din cerere depasind 63 de milioane de actiuni, conform datelor Societatii de Servicii de Investitii Financiare Prime Transaction. Dintre acestea, un numar de 45,5 milioane actiuni au fost subscrise la pretul maxim din oferta, de 24.000 de lei pe actiune. Valoarea totala a subscrierilor este de 1.469.505 miliarde de lei (aproximativ 40,6 milioane de euro), de patru ori peste nivelul prognozat, de circa zece milioane de euro. Surse citate de Mediafax apreciaza ca pretul de tranzactionare din prima sedinta bursiera ar putea creste cu 50 la suta fata de nivelul maxim de subscriere, de 24.000 lei. Oficialii companiei au apreciat ca actiunile Flamingo ar putea fi cotate la Bursa de Valori Bucuresti (BVB), cel mai tarziu, la jumatatea lunii iulie.
Oferta publica de actiuni a societatii Flamingo International, unul din cei mai importanti jucatori de pe piata de IT&C romaneasca, s-a incheiat ieri, la ora 13.00. Numarul de actiuni oferite a fost de 17 milioane, pretul la care s-au putut primi subscrieri fiind cuprins intre 18.000 si 24.000 de lei pe actiune.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.