Federatia Romana de Fotbal a primit ieri acceptul FIFA pentru ca partida Romania - Andorra, programata pe 17 august, in cadrul grupei I a preliminariilor Cupei Mondiale din 2006, sa se desfasoare la Constanta, pe Stadionul "Gheorghe Hagi", se arata i
Federatia Romana de Fotbal a primit ieri acceptul FIFA pentru ca partida Romania - Andorra, programata pe 17 august, in cadrul grupei I a preliminariilor Cupei Mondiale din 2006, sa se desfasoare la Constanta, pe Stadionul "Gheorghe Hagi", se arata intr-un comunicat al FRF. Ora de incepere a acestei partide urmeaza sa fie stabilita de FRF. Altfel, selectionerul Finlandei, Antti Muurinen, in varsta de 51 de ani, a fost demis, ca urmare a meciului pierdut cu 0-4, in fata Olandei, in grupa I de calificare la CM 2006. "Responsabilii Federatiei Finalndeze de Fotbal vor numi noul antrenor dupa ce vor studia candidati locali, dar si straini", se arata intr-un comunicat al forului de la Helsinki. Succesorul lui Muurinen urmeaza sa fie numit pe 21 iulie. Romania va juca in compania Finlandei, pe 8 octombrie, la Helsinki. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.