Cei doi reprezentanti ai tenisului masculin autohton prezenti pe tabloul principal al celui de-al treilea turneu de Grand Slam de la Wimbledon, Andrei Pavel si Victor Hanescu (foto dreapta), s-au calificat, marti seara, in turul secund al competitiei
Cei doi reprezentanti ai tenisului masculin autohton prezenti pe tabloul principal al celui de-al treilea turneu de Grand Slam de la Wimbledon, Andrei Pavel si Victor Hanescu (foto dreapta), s-au calificat, marti seara, in turul secund al competitiei dotate cu premii de peste sapte milioane de lire sterline. Conform site-ului oficial al intrecerii londoneze, Andrei Pavel a urcat in turul urmator dupa ce a trecut, in cadrul turului inaugural, de croatul Roko Karanusici, venit din calificari, cu scorul de 6-2, 4-6, 6-2, 6-4, in vreme ce Victor Hanescu l-a copiat pe colegul sau de Cupa Davis, invingandu-l pe danezul Kenneth Carlsen, cu scorul de 6-7 (2), 7-6 (4), 6-3, 5-7, 6-4, la capatul unei dispute de infarct, care a durat aproape patru ore. In faza a doua, Pavel se va intalni cu suedezul Thomas Johansson (cap de serie nr. 12), iar Hanescu va evolua in compania francezului Sebastien Grosjean (cap de serie nr. 9). Pentru performantele din primul tur, Hanescu si Pavel si-au asigurat cate un bonus de sapte puncte ATP si un cec in valoare de 15.440 de lire sterline. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.