Chiar daca nici nu a inceput campionatul Diviziei A, lumea fotbalului deja s-a saturat de Adrian Porumboiu, finantatorul nou promovatei FC Vaslui. VISE. Fostul arbitru international viseaza ca toata lumea tese planuri impotriva sa. ""Granarul Divi
Chiar daca nici nu a inceput campionatul Diviziei A, lumea fotbalului deja s-a saturat de Adrian Porumboiu, finantatorul nou promovatei FC Vaslui.

VISE. Fostul arbitru international viseaza ca toata lumea tese planuri impotriva sa. ""Granarul Diviziei A"" a luat foc atunci cand presa a semnalat datoriile fata de jucatori, pe care le are clubul finantat de firmele sale.
AMENINTA. Atitudinea ostila fata de ziaristi l-a pus intr-o lumina proasta pe fostul arbitru international, stirea fiind preluata de agentiile internationale de presa. Ieri, Adrian Porumboiu, plin de furie, a anuntat ca se retrage. ""Incepand de astazi, ma retrag de la echipa. I-am anuntat in scris pe presedintele Consiliului Judetean, Corneliu Vichinet, si pe prefectul Paul Toderica. Daca este vreun jucator care spune ca are o intelegere cu Porumboiu si eu nu mi-am respectat angajamentul, ii dau gratis Hotelul Racova"", a declarat Porumboiu. Oamenii din Vaslui spera ca fostul arbitru va ramane alaturi de echipa.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.