Campioana handbalului masculin autohton, Dinamo-Baumit, incearca sa-si intareasca efectivul in aceste zile pentru a indeplini un obiectiv indraznet: calificarea in grupele Ligii Campionilor. Ieri, managerul ros-albilor, Ovidiu Semen, a declarat pentr
Campioana handbalului masculin autohton, Dinamo-Baumit, incearca sa-si intareasca efectivul in aceste zile pentru a indeplini un obiectiv indraznet: calificarea in grupele Ligii Campionilor. Ieri, managerul ros-albilor, Ovidiu Semen, a declarat pentru Mediafax ca a reusit pana acum sa obtina acordul de transfer al jucatorilor Valentin Ghionea, de la HC Minaur Baia Mare, Sorin Barza, portarul echipei franceze Bordeaux, si Gheorghe Balea, de la Dinamo Brasov. "Pentru sezonul viitor, am reusit sa dam lovitura aducandu-l pe Valentin Ghionea, cea mai valoroasa extrema dreapta din campionatul Romaniei. Pentru Dinamo este un transfer important, pentra ca ne face mai puternici in sezonul viitor", a punctat Semen, adaugand ca singura problema care mai trebuie rezolvata in cazul lui Ghionea este virarea banilor in visteria gruparii din Baia Mare. "Pana acum, nu am primit de la conducerea clubului Minaur numarul de cont in care sa viram banii. Daca nu-l vom primi, vom rezolva transferul lui Ghionea prin intermediul federatiei", a mai mentionat Semen. Surse din anturajul clubului din Sos. Stefan cel Mare ne-au dezvaluit ca Valentin Ghionea va primi pentru un sezon aproximativ 40.000 de euro, din care 12.500 de euro ca prima de instalare. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.