Bona renumitului actor Robert De Niro este acuzata ca a furat din casa familiei De Niro mai multe bijuterii, relateaza cotidianul britanic The Independent, care citeaza politia din New York.
In cadrul anchetei, ofiterii au efectuat o percheziti
Bona renumitului actor Robert De Niro este acuzata ca a furat din casa familiei De Niro mai multe bijuterii, relateaza cotidianul britanic The Independent, care citeaza politia din New York.
In cadrul anchetei, ofiterii au efectuat o perchezitie in casa bonei, de cetatenie poloneza, unde au descoperit o pereche de cercei care valoreaaza un jur de o suta de mii de dolari si care se pare ca apartin sotiei actorului.
Mai mult decat atat, femeia este acuzata ca a furat bijuterii, bani, pantofi si haine in valoare de aproape jumatate de milion de dolari, nu numai de la De Niro, ci si de la alte familii.
Lucyna Turyk-Wawrynowicz, in varsta de 35 de ani, are grija de copiii mai multor familii celebre din New York. Pe langa faptul ca avea grija de fiul lui De Niro, Elliott, de sase ani, ea facea si menaj. Lucyna a mai lucrat si pentru Candice Bergen si pentru familia Rothschild.
Politia a fost alertata dupa ce sotia lui De Niro, Grace Hightower, a descoperit ca ii lipsesc diverse lucruri din casa, care este situata in Central Park West, New York. Anchetatorii cred ca unele obiecte furate au ajuns deja in Polonia.
Purtatorul de cuvant al Depatramentului de Politie din New York a confirmat faptul ca Hightower a raportat lipsa unor cercei foarte valorosi. In urma reclamatiei, Lucyna Turyk-Wawrynowicz a fost arestata.
In orice caz, bona ar putea scapa de unele acuzatii, pentru ca o parte din furturi s-au petrecut cu multi ani in urma.
De Niro s-a casatorit cu Hightower, care a fost stewardesa si manechin, in anul 1997, insa mariajul lor a fost mereu unul agitat.
In 2003, cei doi au demarat procedurile de divort, insa, in ciuda zvonurilor, nu au finalizat niciodata aceste actiuni legale. Mai mult decat atat, cand "Nasul", acum in varsta de 61 de ani, a fost diagnosticat cu cancer de prostata, relatia celor doi s-a imbunatatit. Ei au povestit chiar ca siau reinnoit juramintele de casatorie. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.