Aparatorul celor cinci a atacat imediat cu recurs hotararea de incarcerare, iar Petru Corogeanu a sustinut ca arestarea sa este rezultatul imaginii lui din presa. Preotul si calugaritele au fost retinuti miercuri de procurorii Parchetului General

Aparatorul celor cinci a atacat imediat cu recurs hotararea de incarcerare, iar Petru Corogeanu a sustinut ca arestarea sa este rezultatul imaginii lui din presa. Preotul si calugaritele au fost retinuti miercuri de procurorii Parchetului General si sunt inculpati pentru omor deosebit de grav si lipsire de libertate. RECUZARE. Ei au fost adusi in fata instantei ieri, in jurul orei 12:00, insa avocatul lor a recuzat imediat toti magistratii Tribunalului Vaslui, sustinand ca acestia sunt influentati de presiunea mass-media si ca nu pot da o solutie obiectiva. Solicitarea aparatorului a fost insa respinsa la Curtea de Apel Iasi. Potrivit concluziilor provizorii ale autopsiei, decesul Irinei Cornici, in varsta de 23 de ani, a fost cauzat de conditiile in care a fost imobilizata mai multe zile, de lipsa hranei si a apei, toate acestea pe fondul unei agitatii psihomotorii severe.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.