Canicula - lucru obisnuit in India, inainte de sosirea musonului - a fost extrem de puternica anul acesta, provocand deja moartea a mai mult de 200 de persoane, in jumatatea de nord a tarii, au anuntat autoritatile indiene. Valul de caldura a facut c
Canicula - lucru obisnuit in India, inainte de sosirea musonului - a fost extrem de puternica anul acesta, provocand deja moartea a mai mult de 200 de persoane, in jumatatea de nord a tarii, au anuntat autoritatile indiene. Valul de caldura a facut cele mai multe victime in statul Orissa (la sud de Clacutta), unde autoritatile capitalei, Bhubaneswar, au anuntat 82 de decese. Potrivit unor estimari neoficiale, numarul persoanelor decedate este de 370. Potrivit autoritatilor, 79 de persoane au murit in Uttar Pradesh, 23 in Bengalul Occidental si 22 in Bihar. La New Delhi, temperaturile au atins 45 de grade Celsius, un record pentru luna iunie. In centrul Indiei s-au inregistrat insa chiar si 47 de grade Celsius. (D.M.)

Ziua

Sursa: ZiuaTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.