"Daca Guvernul Nastase ar fi aplicat reformele necesare pregatirii Romaniei pentru integrare, acum nu s-ar vorbi de amanarea cu un an a aderarii Romaniei la UE. Dumneavoastra, din pacate, ati avut alte prioritati de guvernare: In loc sa faceti econom
"Daca Guvernul Nastase ar fi aplicat reformele necesare pregatirii Romaniei pentru integrare, acum nu s-ar vorbi de amanarea cu un an a aderarii Romaniei la UE. Dumneavoastra, din pacate, ati avut alte prioritati de guvernare: In loc sa faceti economia Romaniei sa prospere, ati imbogatit grupurile clientelare! In loc sa consolidati Justitia, ati consolidat coruptia! In loc sa restituiti proprietatile, ati legiferat abuzurile! In mod cert, aveti un model original de social-democratie. Sper ca nu tineti in strainatate prelegeri despre unicitatea PSD. Atunci temerile occidentalilor ca Romania ar exporta coruptia in Uniunea Europeana ar fi justificate! Acum, ca sunteti in opozitie, incercati sa protejati aceste "realizari". Stiti, ca si noi, ca Justitia puternica si independenta este cel mai eficient instrument impotriva coruptiei si a grupurilor clientelare! Dar o Justitie eficienta nu convine intereselor dumneavoastra personale si de partid!"


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.