Cadavrul fiului judecatorului aradean Ioan Trifa a fost deshumat ieri de procurorii care ancheteaza moartea suspecta a tanarului. Deshumarea cadavrului lui Traian Trifa a avut loc in prezenta unei echipe de procurori, politisti si medici legisti, car
Cadavrul fiului judecatorului aradean Ioan Trifa a fost deshumat ieri de procurorii care ancheteaza moartea suspecta a tanarului. Deshumarea cadavrului lui Traian Trifa a avut loc in prezenta unei echipe de procurori, politisti si medici legisti, care impreuna cu anchetatorii au prelevat, mai bine de doua ore, probe organice. Potrivit comisarului sef de la Serviciul Omucideri din cadrul IGPR, Viorel Vasile, deshumarea cadavrului s-a decis pentru ca era nevoie de tabloul complet al leziunilor si al mecanismului de producere a decesului. "Avem nevoie de tabloul complet al leziunilor si al mecanismului de producere a decesului. In continuare, mergem pe trei ipoteze privind decesul: omorul, moartea accidentala si suicidul", a declarat comisarul sef Viorel Vasile. La randul sau, avocatul familiei Trifa, Ioan Kocsis, a precizat ca deshumarea a fost consimtita de parintii lui Traian pentru a se elucida conditiile in care acesta si-a pierdut viata.
Reamintim ca in luna mai a anului trecut, Traian Trifa a fost gasit mort pe malul Muresului, in municipiul Arad, in perimetrul zonei de agrement "Strandul Neptun". Dupa efectuarea primei autopsii, medicii legisti au descoperit mai multe leziuni interne, care au fost puse pe seama unui accident rutier pe care tanarul l-ar fi suferit inainte de a muri, ipoteza infirmata insa de expertiza tehnica a masinii. Judecatorul Ioan Trifa - seful Sectiei Civile din cadrul Tribunalului Arad - a declarat in permanenta ca este vorba despre un caz de omor, insa procurorii au exclus initial aceasta varianta. Dupa ce in septembrie 2004, anchetatorii au inaintat insa si ipoteza omorului, cazul a fost preluat de Parchetul de pe langa Inalta Curte de Castie si Justitie.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.