De la inceputul acestui an, Bulgaria a exportat catre Irak arme in valoare de 60 de milioane de dolari, destinate fortelor multinationale si fortelor irakiene de securitate, se arata intr-un comunicat al ministrului adjunct de Externe, Nikolai Milkov
De la inceputul acestui an, Bulgaria a exportat catre Irak arme in valoare de 60 de milioane de dolari, destinate fortelor multinationale si fortelor irakiene de securitate, se arata intr-un comunicat al ministrului adjunct de Externe, Nikolai Milkov. Conform ministrului, aceste exporturi reprezinta aproximativ 50-60 de tranzactii si au fost realizate pe parcursul a doua saptamani. Potrivit lui Milkov, Comisia interparlamentara de control asupra exportului a oprit anul acesta 5 la suta din tranzactiile propuse datorita lipsei unor certificate originale pentru beneficiarul final. Ar mai fi de precizat ca, in 2004, Bulgaria a exportat arme in valoare de 280 de milioane de dolari.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.