Campioana mondiala Brazilia s-a calificat miercuri seara in semifinalele Cupei Confederatiilor dupa un meci senzational cu Japonia, incheiat la egalitate, 2-2. Robinho (a€™10) si Ronaldinho (a€™32) au fost oamenii de gol ai sud-am
Campioana mondiala Brazilia s-a calificat miercuri seara in semifinalele Cupei Confederatiilor dupa un meci senzational cu Japonia, incheiat la egalitate, 2-2. Robinho (a€™10) si Ronaldinho (a€™32) au fost oamenii de gol ai sud-americanilor, in timp ce pentru niponi au marcat Nakamura (a€™27) si Oguro (a€™88).

SHOW. Desi Brazilia a facut spectacol, selectionerul Carlos Alberto Parreira se plange in continuare de faptul ca elevii sai se afla intr-o stare avansata de oboseala. ""Ne-am atins obiectivele, insa jucatorii mei sunt foarte obositi. Unii se afla in competitie de 25 de zile fara intrerupere, daca socotim si preliminariile CM. Nu este doar oboseala fizica, ci si mentala"", a spus Parreira. In semifinale, Brazilia va juca impotriva Germaniei, in timp ce castigatoarea grupei B, Mexic, va intalni Argentina.
SCANDAL. In ultima partida, mexicanii au remizat, 0-0, cu detinatoarea titlului european, Grecia. Selectionata lui Ricardo Lavolpe se afla insa in centrul unui scandal. Doi jucatori mexicani, Salvador Carmona si Aaron Galindo, au fost exclusi din lot din motive ""disciplinare"". Presa locala sustine ca cei doi au fost depistati pozitiv cu nandrolon, insa oficialii FIFA si reprezentantii federatiei mexicane neaga acest lucru.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.