Ilie Balaci a declarat ieri pe Aeroportul "Henri Coanda" ca daca Universitatea Craiova nu va face achizitii de marca sunt sanse mari sa retrogradeze si din Divizia B. "Imi pare rau ca joaca in Divizia B, dar nefiind implicat nu ma deranjeaza prea tar
Ilie Balaci a declarat ieri pe Aeroportul "Henri Coanda" ca daca Universitatea Craiova nu va face achizitii de marca sunt sanse mari sa retrogradeze si din Divizia B. "Imi pare rau ca joaca in Divizia B, dar nefiind implicat nu ma deranjeaza prea tare. Daca vor promova din nou in Divizia A la anul? Depinde de achizitii, pentru ca daca vor juca cu fotbalistii pe care i-au folosit in ultimele etape, nu-i vad in nici un caz promovand, ci mai degraba retrogradand in Divizia C", a spus Balaci. "Printul" a afirmat ca, daca ar fi venit la Craiova, nu ar fi facut-o din postura de patron. "S-au reunit? Sa le fie de bine. Am vrut sa ma implic, insa nu s-a putut. Acum, echipa are un stapan, Adrian Mititelu, ce ar trebui sa mai facem? Nu m-am gandit sa fiu proprietar, pentru ca nu dispun de atatia bani incat sa duc echipa asta cinci, sase sau zece ani. Este greu de crezut ca iei echipa si maine vinzi niste jucatori ca sa-ti recuperezi banii", a spus Balaci. Dupa ce Mititelu, noul patron al Universitatii, a declarat ca a transferat 11 jucatori de la FC Caracal, Balaci a declarat ca este o exagerare: "Eu, ca presedinte onorific la FC Caracal, nu stiu despre asa ceva. Poate stiti voi mai multe, desi sunt plecat doar de doua zile. Mai este de asteptat, o sa vedeti ca o sa fie altfel. Se pare ca sunt doar vorbe. Or fi unul, doi, dar nu atatia jucatori cum se vehiculeaza. Sigur, as fi de acord daca asta ar ajuta-o pe Universitatea sa promoveze", a spus fosta glorie din Banie. Referindu-se la cazul lui Mirel Radoi, acuzat de selectionerul Victor Piturca pentru faptul ca a plecat din cantonamentul echipei nationale fara permisiune, Balaci a subliniat: "N-am fost antrenor de echipa nationala pana acum si nici nu voi fi vreodata, asa ca nu stiu ce sa spun. Daca s-ar intampla la mine la club, as discuta cu respectivul. Nu stiu daca Piturca are dreptate, ei stiu mai bine". Balaci a revenit ieri in tara, dupa ce a semnat in Qatar contractul cu Al Arabi. "Mai am o luna de vacanta, dupa care ma intorc la Doha", a incheiat Balaci. (N.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.