Un scandal de pomina s-a declansat, ieri dimineata, in fata Parchetului Tribunalului Vaslui, acolo unde a venit, pentru audieri in dosarul maicutei crucificate, preotul Petru Corogeanu si patru calugarite de la Manastirea Tanacu. Multimea adunata in
Un scandal de pomina s-a declansat, ieri dimineata, in fata Parchetului Tribunalului Vaslui, acolo unde a venit, pentru audieri in dosarul maicutei crucificate, preotul Petru Corogeanu si patru calugarite de la Manastirea Tanacu. Multimea adunata in zona a inceput sa-i huiduie si sa-i imbranceasca pe cei cinci, iar fratele preotului s-a ales chiar cu cateva lovituri. Cei cinci, suspectati de uciderea Irinei Cornici, dupa ce au supus-o unui ritual de exorcizare, sunt anchetati, deocamdata, in stare de libertate, deoarece sunt asteptate concluziile medicilor legisti in legatura cu cauza decesului.
Preotul Petru Daniel Corogeanu a venit la Parchet insotit de avocat si cu masina acestuia, iar maicutele, impreuna cu fratele preotului, au sosit cu autoturismul manastirii, condus de una dintre maici. In fata sediului Parchetului din Vaslui se aflau aproximativ 30 de localnici din Tanacu, veniti de dimineata pentru sustinerea preotului si a maicutelor, dar si locuitori din Vaslui. La coborarea din autoturisme, atat preotul, cat si maicutele au fost inconjurati de oameni din multime, care au inceput sa strige "criminalii si satanistii". Fratele preotului Corogeanu, calugar si el, venit in masina cu maicutele, a fost inconjurat de oameni, fiind agresat si lovit cu pumnii. El a fost nevoit sa se refugieze in incinta Parchetului Tribunalului Vaslui pentru a scapa de furia oamenilor. In zona s-au aflat si politisti, insa acestia nu au intervenit pentru aplanarea conflictului.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.