Peste 20.000 de persoane s-au adunat marti dimineata la Stonehenge, Anglia, pentru a privi rasaritul soarelui in cea mai lunga zi din an. In muzica de tamburina care se facuse auzita si in timpul noptii, druizi, hippy, adepti ai cultului New Age sau
Peste 20.000 de persoane s-au adunat marti dimineata la Stonehenge, Anglia, pentru a privi rasaritul soarelui in cea mai lunga zi din an. In muzica de tamburina care se facuse auzita si in timpul noptii, druizi, hippy, adepti ai cultului New Age sau simpli turisti au celebrat solstitiul de vara la Stonehenge. Festivitatile de acest gen la Stonehenge au devenit deja o traditie. Tipete si aclamatii au intampinat aparitia soarelui intre blocurile de piatra la ora locala 04.58 (03H58 GMT), in campia Salisbury, din centrul Angliei. Potrivit politiei, festivitatile organizate in noaptea de luni spre marti s-au derulat fara incidente majore si nu au fost arestate decat sase persoane, majoritatea pentru consum excesiv de alcool. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.