Etapa din acest an este o incercare mai grea decat antecedentele, deoarece isi propune o perioada mult mai lunga de desfasurare, respectiv 21 de zile. Este o provocare atat pentru tinerii implicati in proiect, cat si pentru personal, care de aceasta
Etapa din acest an este o incercare mai grea decat antecedentele, deoarece isi propune o perioada mult mai lunga de desfasurare, respectiv 21 de zile. Este o provocare atat pentru tinerii implicati in proiect, cat si pentru personal, care de aceasta data trebuie sa puna in practica experienta acumulata in editiile anterioare. Ca proiect care isi propune prevenirea delincventei juvenile, actiunea prezenta se doreste o continuare a activitatilor specifice de socializare si responsabilizare a tinerilor prin constientizarea propriilor valori, efectuarea anumitor activitati, ecologizarea unor zone turistice. Proiectul include o serie de programe de exercitii fizice, programe administrative de intretinere a campusului, parcurgerea unor trasee montane. Proiectul urmareste ca acesti tineri sa-si regaseasca increderea in propriile forte. Astfel, vor reusi sa continue un drum care a fost intrerupt poate nu din vina lor. Ei au o sansa atat timp cat exista oameni care cred si vor sa le ofere posibilitatea regasirii de sine.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.