Gigel Coman a fost desemnat cel mai bun jucator al lui "Poli" Timisoara, intr-un clasament alcatuit de suporterii echipei pregatite de Cosmin Olaroiu. Acest clasament a fost realizat pe forum-ul site-ului oficial al gruparii timisorene, fanii votand,
Gigel Coman a fost desemnat cel mai bun jucator al lui "Poli" Timisoara, intr-un clasament alcatuit de suporterii echipei pregatite de Cosmin Olaroiu. Acest clasament a fost realizat pe forum-ul site-ului oficial al gruparii timisorene, fanii votand, la finalul fiecarei partide, jucatorul meciului. Astfel, Coman a acumulat 94 de voturi si a fost urmat in clasament de Gabriel Caramarin (82 de voturi). Podiumul preferintelor suporterilor a fost completat de Viorel Moldovan, care a primit 70 de voturi, cu doar unul mai mult decat Gabriel Canu. Ovidiu Petre a ocupat pozitia a cincea, cu 64 de voturi, urmat de Gueye Mansour (38 de voturi), Marius Popa (31), Silviu Balace (29), Romeo Stancu (28) si Cosmin Contra (26).
Dan Galdean, mijlocasul transferat la "Poli" Timisoara de la Apulum Alba Iulia, a declarat ca este constient de faptul ca va trebui sa munceasca foarte mult pentru a fi titular in echipa antrenata de Olaroiu. "Sunt fericit ca am ajuns la Timisoara, fiindca mi-am dorit foarte mult sa ajung la o echipa mare. Cred ca se poate face performanta, de asta am venit aici. Stiu ca trebuie sa muncesc foarte mult ca sa prind un loc de titular, fiindca Timisoara are in acest moment un lot foarte valoros", a afirmat Galdean, a doua achizitie din aceasta vara a gruparii timisorene, dupa "bancarul" Adrian Olah. Galdean a precizat ca pentru el este foarte important ca il va avea coechipier la "Poli" pe fostul capitan al lui Apulum, Alin Paleacu. "Nu stiu daca a pus si Paleacu vreo vorba buna pentru mine, mie nu mi-a spus nimeni nimic. Pot sa spun, insa, ca pe mine ma va ajuta foarte mult faptul ca am un prieten printre jucatorii timisoreni", a spus Galdean, care a evoluat in sezonul 2004/2005 la Apulum Alba Iulia, echipa retrogradata in Divizia B. Galdean a semnat un contract pe trei ani cu "Poli" Timisoara.
Cantonament in Austria
"Poli" Timisoara va efectua, in perioada 28 iunie - 8 iulie, un cantonament in statiunea Kaprun, din Austria. Cel de-al doilea cantonament programat de Olaroiu in cadrul pregatirilor pentru sezonul 2005/2006 va avea loc, in perioada 13-24 iulie, destinatia urmand a fi aleasa intre Austria si Elvetia. Fotbalistii lui "Poli" Timisoara se vor reuni vineri, la Stadionul "Dan Paltinisanu", dupa o vacanta de doua saptamani, in vederea reluarii pregatirilor. Vizita medicala este programata pentru 27 iunie. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.