Procurorii militari ii vor audia, astazi, pe generalii Mihai Chitac - fost ministru de Interne - si Corneliu Diamandescu - fostul sef al Politiei Romane, in dosarul privind mineriada din iunie 1990. Generalul in rezerva Mihai Chitac a fost asteptat l
Procurorii militari ii vor audia, astazi, pe generalii Mihai Chitac - fost ministru de Interne - si Corneliu Diamandescu - fostul sef al Politiei Romane, in dosarul privind mineriada din iunie 1990. Generalul in rezerva Mihai Chitac a fost asteptat la audieri, ieri, de magistratii militari, insa acesta - prin avocatul sau - a anuntat ca se va prezenta astazi, zi pentru care a fost citat si generalul (r) Corneliu Diamandescu. Mihai Chitac a fost inculpat intr-un proces privind moartea, in 13 iunie 1990, a patru persoane, insa dosarul a fost declarat de instanta suprema drept incomplet. (B.C.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.