Cu ocazia sarbatoririi Zilei Internationale de Lupta Impotriva Consumului de Droguri in Giurgiu a fost organizata o ampla actiune denumita generic "Caravana Antidrog". "Cu aceasta ocazie, o echipa formata din specialisti ai Centrului Judetean de Prev
Cu ocazia sarbatoririi Zilei Internationale de Lupta Impotriva Consumului de Droguri in Giurgiu a fost organizata o ampla actiune denumita generic "Caravana Antidrog". "Cu aceasta ocazie, o echipa formata din specialisti ai Centrului Judetean de Prevenire si Consiliere Antidrog (CJPCA) Giurgiu, politisti si cadre medicale se deplaseaza in localitatile din judet si desfasoara intalniri cu tineri, in timpul carora prezinta informatii cu privire la riscurile pe care le implica consumul de droguri", a precizat, coordonatorul CJPCA Giurgiu, Bogdan Burlacu. Actiunile de informare si prevenire sunt completate cu prezentarea unor melodii si scenete de teatru cu mesaje antidrog, transmite Rompres. Caravana antidrog s-a deplasat pana acum in localitatile Ghimpati, Bolintin Vale, Letca Noua, Calugareni si municipiul Giurgiu.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.