Presedintele Traian Basescu a inmanat luni seara premiul la sectiunea "Jurnalism" echipei redactionale a revistei RADAR, create de nevazatori pentru nevazatori. Evenimentul s-a desfasurat in cadrul galei "Superlativele tineretii" organizate de Agenti
Presedintele Traian Basescu a inmanat luni seara premiul la sectiunea "Jurnalism" echipei redactionale a revistei RADAR, create de nevazatori pentru nevazatori. Evenimentul s-a desfasurat in cadrul galei "Superlativele tineretii" organizate de Agentia Nationala pentru Sprijnirea Tinerilor (ANSIT) si Fundatia Amfiteatru. Presedintele Basescu a reusit sa surprinda prin non-conformismul cu care a petrecut mai mult de 20 de minute in culise alaturi de artisti si de echipele tehnice, fiind insotit de directorul general al ANSIT Cristian Rizea. Seful statului a destins atmosfera prin stilul sau degajat. El s-a fotografiat cu Luminita Anghel si cu trupa Sistem pe care i-a felicitat pentru reusita de la Eurovision. (R.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.