Telecomanda televizorului este responsabila de 1,5 milioane de certuri pe zi si unele dintre ele au consecinte fizice, transmite editia electronica a ziarului The Sun, citand un sondaj realizat in Marea Britanie. Sondajul la care au luat parte doua m
Telecomanda televizorului este responsabila de 1,5 milioane de certuri pe zi si unele dintre ele au consecinte fizice, transmite editia electronica a ziarului The Sun, citand un sondaj realizat in Marea Britanie. Sondajul la care au luat parte doua mii de adulti a descoperit ca 45% dintre respondenti se supara daca partenerul a ratacit telecomanda prin casa. Modificarea volumului ii enerveaza pe 34% dintre cei chestionati, dar lucrul de neiertat, care ii supara pe 77% dintre britanici, este schimbarea postului fara acordul lor. Un britanic din zece declara ca a fost implicat in confruntari fizice din cauza acestui obiect, iar 3% recunosc ca au lovit pe cineva pentru ea. Un sfert din cei intrebati au recunoscut ca au obiceiul de a ascunde telecomanda de partener. "Telecomanda este un obiect mic, dar cu impact foarte mare", a spus un purtator de cuvant de la Teletext, care a comandat sondajul. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.