Pe fondul grevei CFR, www.autogari.ro vine in intampinarea nevoii de informare a milioanelor de calatori, cu o varianta electronica a "Mersului Autobuzelor", site-ul www.autogari.ro gazduind aproximativ 8000 trasee ce unesc 4000 de autogari si statii
Pe fondul grevei CFR, www.autogari.ro vine in intampinarea nevoii de informare a milioanelor de calatori, cu o varianta electronica a "Mersului Autobuzelor", site-ul www.autogari.ro gazduind aproximativ 8000 trasee ce unesc 4000 de autogari si statii din toata Romania si Europa. Acest site furnizeaza informatii utile privind programele de circulatie ale curselor interne si internationale, oferind o metoda intuitiva de gasire a curselor, care poate sugera mai multe legaturi intre doua destinatii. Inscrierea transportatorilor in site-ul web autogari.ro este gratuita. In plus, www.autogari.ro ofera partenerilor date statistice care ii pot ajuta la stabilirea orarului autovehiculelor, numarului optim de locuri sau rutelor cerute de clienti. (C.P.)

Ziua

Sursa: ZiuaTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.