Deputatul PRM, Petre Calian, si senatorii peremisti Aurel Ardelean si Constantin Gaucan cocheteaza cu ideea parasirii sefului Vadim Tudor si inscrierea in Grupul popular coordonat de Corneliu Ciontu, ne-au informat ieri surse confidentiale din conduc
Deputatul PRM, Petre Calian, si senatorii peremisti Aurel Ardelean si Constantin Gaucan cocheteaza cu ideea parasirii sefului Vadim Tudor si inscrierea in Grupul popular coordonat de Corneliu Ciontu, ne-au informat ieri surse confidentiale din conducerea PRM. De asemenea, au declarat acestea, tot mai multi parlamentari din gruparea Tribunului, nemultumiti de intoarcerea sefului Vadim, vor sa parasesca barca PRM si se afla in negocieri cu PNL, PD sau PC. "Intoarcerea lui Vadim, care se teme tot mai mult de conspiratii si intrigi interne, a facilitat o atmosfera incordata in PRM. Vadim vorbeste cu parlamentarii de parca ar fi niste angajati de rand iar tot mai multi vor sa il parasesca", au precizat sursele citate. De asemenea, au adaugat sursele, situatia incordata instaurata la nivelul conducerii PRM este dublata de recentele plecari ale peremistilor din teritoriu catre gruparea condusa de Corneliu Ciontu.
Pe de alta parte, sursele ne-au declarat ca in urma unei discutii aprinse cu Tribunul, senatorul peremist Dan Claudiu Tanasescu a suferit zilele trecute un pre-infart. Motivul isterizarii lui Vadim a fost ca Tanasescu, unul dintre cei mai mari sponsori ai partidului, a indraznit sa ii ia apararea, in cadrul unei discutii, lui Corneliu Ciontu. Fostul primar pesedist al Mogosoaiei a sustinut in fata Tribunului ca Ciontu nu a furat aparatura video a partidului si i-a reamintit boss-ului PRM ca in casa lui Ciontu se faceau majoritatea inregistrarilor dorite de conducerea formatiunii. Totodata, Tanasescu a aratat ca aparatura cu pricina poate fi oricand luata de peremisti. "Lasati totul acolo. Eu vreau sa il bag in puscarie pe Ciontu", a spus Vadim, citat de sursele noastre. "Vadim se teme acum ca Tanasescu il va parasi si va ramane fara un sponsor important. Asta in conditiile in care Tribunul a fost parasit si de senatorul Dorel Onaca, acesta fiind satul sa tot bage bani in PRM", au mai precizat sursele citate. (R.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.