Acuzat de o "relatie tandra si complice" cu staff-ul echipei Ferrari, patronul circuitului mondial de Formula 1, Bernie Ecclestone, a invinuit, ieri, firma producatoare de pneuri Michelin pentru cele intamplate la Marele Premiu al SUA, cursa in care
Acuzat de o "relatie tandra si complice" cu staff-ul echipei Ferrari, patronul circuitului mondial de Formula 1, Bernie Ecclestone, a invinuit, ieri, firma producatoare de pneuri Michelin pentru cele intamplate la Marele Premiu al SUA, cursa in care au luat startul doar sase monoposturi. Ecclestone a subliniat ca, "situatia creata nu avantajeaza nici una din cele doua parti", ba, mai mult, poate afecta atat imaginea Formulei 1, cat si a firmei Michelin si viitorul acesteia in sport. "Michelin a adus pneuri gresite, mai simplu de atat nu se poate spune! Problema este ca nu le poti spune unor oameni sa actioneze intr-un anumit fel, din moment ce compania de pneuri cu care lucreaza le spune sa nu concureze. Imi pare rau pentru public si pentru organizatorii acestei curse", a declarat Ecclestone. La randul sau, directorul echipei Minardi, Paul Stoddart, a subliniat: "Tot ceea ce pot spune este ca sper ca atunci cand lucrurile se vor linisti, sa iasa la iveala adevaratele cauze care au dus la crearea acestei situatii. Se vor vedea, in cele din urma, optiunile care erau la indemana pentru a nu se ajunge aici!". (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.