Regizorul Tudor Giurgiu, directorul Festivalului de Film Transilvania, este propunerea PNL pentru functia de presedinte-director al SRTV a anuntat, sambata, la Constanta, ministrul pentru relatia cu Parlamentul, liberalul Bogdan Olteanu, citat de Med
Regizorul Tudor Giurgiu, directorul Festivalului de Film Transilvania, este propunerea PNL pentru functia de presedinte-director al SRTV a anuntat, sambata, la Constanta, ministrul pentru relatia cu Parlamentul, liberalul Bogdan Olteanu, citat de Mediafax.
Potrivit lui Olteanu, Tudor Giurgiu a acceptat propunerea liberalilor. Olteanu a mai spus ca Andrei Plesu este propunerea PNL pentru Consiliul de Administratie al televiziunii publice. Cat priveste propunerile liberalilor pentru Consiliul de Administratie al SRR, acestea sunt Ducu Bertzi si Maria Toghina. Propunerea PNL pentru functia de director al SRTV, regizorul Tudor Giurgiu are 33 de ani, este manager in domeniu media si nu este implicat politic. "Abordarea noastra a fost ca televiziunea publica sa devina un serviciu public", a explicat ministrul. El a adaugat ca dorinta liberalilor este ca in CA al TVR sa se afle persoane care sa poata oferi un gir moral si intelectual, iar conducerea sa fie asigurata de profesionisti. (C.E.)

Ziua

Sursa: ZiuaTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.