A aparut numarul 21 al revistei Sunete, magazin lunar de actualitate si informatie muzicala. Conceputa intr-un format care sa defineasca stilul de viata contemporan, revista prezinta, alaturi de muzica, subiecte de interes din film, dans, literatura,
A aparut numarul 21 al revistei Sunete, magazin lunar de actualitate si informatie muzicala. Conceputa intr-un format care sa defineasca stilul de viata contemporan, revista prezinta, alaturi de muzica, subiecte de interes din film, dans, literatura, multi-media. In numarul din luna iunie, Sunete prezinta bio-discografia Queen, trecuta prin urechea unor cunoscuti critici muzicali. De asemenea, mai pot fi gasite stiri muzicale, interne si internationale, analize si documentare, interviuri (Jean Michel Jarre, Nicu Covaci), prezentari de stiluri muzicale, anchete pe teme de actualitate muzicala, cronici concerte si happening-uri (Megadeth, faithless, Bobby McFerrin), recenzii muzicale si cinematografice. Dupa aproape doi ani de la aparitie, Sunete continua sa promoveze tot ceea ce inseamna eveniment muzical de calitate cu maxima competenta, echilibru si promptitudine. Fara discriminari stilistice, dar cu personalitate. (V.I.C.)

Ziua

Sursa: ZiuaTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.