Viitorul numar al revistei Playboy propune cititorilor romani o privire necenzurata asupra vietii celei mai sexy blonde din lume, Pamela Anderson Vedeta, renumita pentru bustul ei, a devenit coperta favorita a revistei Playboy, in ultimii 15 ani adun
Viitorul numar al revistei Playboy propune cititorilor romani o privire necenzurata asupra vietii celei mai sexy blonde din lume, Pamela Anderson Vedeta, renumita pentru bustul ei, a devenit coperta favorita a revistei Playboy, in ultimii 15 ani adunand un total de nu mai putin de 11 coperte ale cunoscutei publicatii pentru adulti si devenind astfel recordmena absoluta in acest domeniu. Ultimul ei pictorial, cel din 2004, publicat si de editia romana a revistei Playboy, este insa considerat ultima ei aparitie nud.
Pentru consolarea fanilor celei mai sexy blonde din lume, Playboy Romania ofera in noul numar in exclusivitate DVD-ul "The Ultimate Pamela Anderson", ce aduna laolalta in 100 de minute fierbinti, toate secventele video cu caracter erotic sau extrem de senzual, filmate de Pamela Anderson.
"The Ultimate Pamela Anderson" cuprinde imagini in exclusivitate, nedifuzate pana acum, scene inedite cu Pamela de la sedintele foto, petrecerile de la Playboy Mansion si multe alte imagini.
Celelalte doua sectiuni, "Videoclipuri cu Pamela Anderson in lejerie" si "Pamela Anderson fierbinte si sexy", vor stinge probabil setea inflacaratilor fani ai fabuloasei blonde.
Totodata, noul numar Playboy v-a mai pregatit o surpriza: un pictorial cu frumoasa Andreea Spataru, castigatoarea concursului Miss Playboy Romania 2005.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.