Gica Hagi a sarit in apararea lui Mirel Radoi, jucator pe care Piturca l-a anuntat ca nu va mai fi convocat pe timpul mandatului sau si care va fi judecat astazi de Comisia de disciplina a FRF pentru ca a parasit cantonamentul echipei national;e inai
Gica Hagi a sarit in apararea lui Mirel Radoi, jucator pe care Piturca l-a anuntat ca nu va mai fi convocat pe timpul mandatului sau si care va fi judecat astazi de Comisia de disciplina a FRF pentru ca a parasit cantonamentul echipei national;e inaintea meciului cu Olanda. "Este greu sa vorbesti de afara, insa, fara discutii, echipa nationala are nevoie de Radoi. Nu stiu ce solutii se vor gasi, dar nu ne permitem sa pierdem un jucator de valoare, iar Radoi este valoros. Nu o spune Hagi, ci rezultatele si modul cum a jucat mult timp. Oricum, Piturca stie mai bine, el este responsabil si trebuie sa respectam deciziile lui", a spus Hagi.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.