Victor Piturca a refuzat si ieri sa comenteze afirmatiile facute de Mircea Lucescu si de Cornel Dinu inaintea meciului din Olanda. Atunci, antrenorul lui Sahtar l-a acuzat pe Daniel Pancu de viata extrasportiva, mai precis de consum de bauturi alcool
Victor Piturca a refuzat si ieri sa comenteze afirmatiile facute de Mircea Lucescu si de Cornel Dinu inaintea meciului din Olanda. Atunci, antrenorul lui Sahtar l-a acuzat pe Daniel Pancu de viata extrasportiva, mai precis de consum de bauturi alcoolice, in timp ce administratorul delegat al "cainilor rosii" aprecia ca "selectia la echipa nationala este un chilipir". La Rotterdam, Piturca a anuntat ca va comenta afirmatiile celor doi dupa incheierea "dublei" cu Olanda si cu Armenia, insa nu a mai facut-o. Ieri, el a precizat ca nu doreste sa intre in conflict cu nimeni si ca studiaza posibilitatea de a-i da in judecata pe cei doi. Piturca i-a numit pe Dinu si pe Lucescu "doi oameni importanti din fotbalul romanesc", parand insa ca este dezamagit doar de tehnicianul lui Sahtar. "Voi vorbi cu un avocat si pot raspunde la tribunal pentru asta", a afirmat selectionerul. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.