Michael Jackson ar putea parasi Statele Unite dupa ce a fost achitat, saptamana aceasta, in procesul pentru agresiune sexuala a unui minor, a sugerat fratele sau Jermaine. "As fi de acord cu el", a raspuns Jermaine Jackson cand Larry King de la CNN l
Michael Jackson ar putea parasi Statele Unite dupa ce a fost achitat, saptamana aceasta, in procesul pentru agresiune sexuala a unui minor, a sugerat fratele sau Jermaine. "As fi de acord cu el", a raspuns Jermaine Jackson cand Larry King de la CNN l-a intrebat daca fratele sau are intentia sa plece din Statele Unite dupa verdict. "Nu as fi surprins, mai ales ca ne-am dorit din totdeauna sa incercam sa locuim altundeva", a adaugat Jermaine. Pe de alta parte, numarul jurnalistilor si fanilor adunati la Neverland a inceput sa scada. Cantaretul nu s-a aratat nici miercuri pentru a face declaratii, singura persoana care a facut acest lucru fiind Kerry Anderson, responsabil de securitatea proprietatii. Acesta a confirmat ca Jackson se odihneste dupa proces. "Se simte mai bine, mult mai bine. Se odihneste. Multumim lui Dumnezeu pentru verdict. S-a facut dreptate. A fost o vreme cand intrase intr-un soi de refuz de hrana. A fost o perioada dificila pentru el, acum se odihneste", a spus Anderson. Acesta a mai declarat ca Jackson nu are resentimente fata de adolescentul care l-a acuzat de agresiune sexuala sau fata de familia lui. "Ne rugam pentru ei, nu le vrem raul si informam clar fanii ca nu sustinem nici un fel de initiativa impotriva acestei familii", a spus Anderson. Cantaretul nu are intentia sa deschida prea curand portile Neverlandului fanilor pentru a sarbatori castigarea procesului. Anderson a precizat ca Jackson intentioneaza sa faca acest lucru, dar nu stie cand anume. Michael nu a mai aparut in public de la pronuntarea verdictului, iar avocatul sau, Tom Mesereau, a declarat ca starea de sanatate a clientului sau il ingrijoreaza. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.