Magistratul Claudia Selea de la Judecatoria Craiova, cea care a anuntat eliberarea lui Miron Cozma, a chemat Politia dupa ce a primit un mesaj de amenintare pe telefonul mobil, ce s-a dovedit, in final, o gluma facuta de o cunostinta de-a sa. Mesajul
Magistratul Claudia Selea de la Judecatoria Craiova, cea care a anuntat eliberarea lui Miron Cozma, a chemat Politia dupa ce a primit un mesaj de amenintare pe telefonul mobil, ce s-a dovedit, in final, o gluma facuta de o cunostinta de-a sa. Mesajul nu a fost receptionat integral de aparat, insa fragmentele ce au putut fi citite contineau insulte la adresa magistratului, precum si o amenintare cu privire la integritatea fizica a acesteia: "Te-ai ajuns. L-ai eliberat pe Cozma si te crezi mare... O sa vezi tu ce patesti!...". Magistratul craiovean a intrat in panica si a anuntat imediat conducerile Tribunalului Dolj, Curtii de Apel Craiova si Inspectoratului de Politie al judetului Dolj.
In prezenta politistilor de la IPJ Dolj, judecatorul Claudia Selea a sunat la numarul de pe care primise mesajul si a avut surpriza sa constate ca la celalalt capat al firului se afla o cunostinta de-a sa. Ea a declarat ca a fost vorba despre o gluma deplasata facuta de o cunostinta cu care nu mai vorbise de mult timp. "A fost o gluma facuta aiurea. Era, de fapt, o felicitare la adresa mea, insa intr-un mod cu totul si cu totul deplasat. Stiind ce a fost marti si presiunea la care am fost supusa, m-am impacientat si am sunat la politie. Ma aflam in Judecatorie, iar pana au venit politistii am mai primit un mesaj, insa nu a avut loc in casuta postala, aceasta fiind plina. In prezenta politistilor am sunat pe numarul respectiv si mi-am dat seama ca este vorba despre o cunostinta cu care nu am mai vorbit de ani buni. Nu am facut plangere pentru ca nu mai avea rost, insa daca ar fi fost o amenintare in adevaratul sens, as fi mers pana in panzele albe", a spus magistratul craiovean. (B.C.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.