Intr-un drept la replica, semnat de directorul executiv al societatii "Piata Crangasi", Liviu Gornea, transmis ca urmare a publicarii articolului "Politica prieteniilor sau prietenia politica", in numarul din 15 iunie al cotidianului ZIUA, se arata c
Intr-un drept la replica, semnat de directorul executiv al societatii "Piata Crangasi", Liviu Gornea, transmis ca urmare a publicarii articolului "Politica prieteniilor sau prietenia politica", in numarul din 15 iunie al cotidianului ZIUA, se arata ca Piata Crangasi nu este cea mai mare piata din Bucuresti, asa cum se afirma in articolul citat. Semnatarul dreptului la replica afirma ca piata nu a fost vanduta niciodata ci, intre Administratia Pietelor Sectorului 6 si SC "Piata Crangasi" SRL a fost incheiat un contract de asociere in data de 16.10.1996 si nu in urma cu 13 ani, semnat de primarul Nicolae Vrabiescu. Piata nu a fost distrusa de actionarii sai, ci s-a inceput modernizarea acesteia. "Primul modul, construit legal, prin linia sa moderna, dotari si functionalitati, nu poate fi comparat cu nici o alta piata bucuresteana. Lucrarile acestuia au incetat cu un an in urma ca urmare a hotararii abuzive si nelegale a Directiei Administratiei Pietelor Sector 6. Hala Pietei Taranesti a fost protejata, ea fiind igienizata si functionala, insa a fost inchisa de catre Primarie pentru a dezvolta o alta piata pe soseaua Virtutii". In plus, semnatarii documentului afirma ca noua piata in curs de amenajare nu reprezinta o "stramutare a Pietei Crangasi", ci atribuirea unui teren pentru o cu totul alta piata, patronata de alta societate comerciala si de alt om de afaceri, dar influent. De asemenea, in dreptul la replica se arata ca fotografia cu care a fost ilustrat articolul nu este facuta in urma cu 13 ani, asa cum se precizeaza in articolul mentionat, ci in urma cu 9 ani.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.