Membrii Biroului Permanent National (BPN) al PD au decis ieri sa sustina ca, la Conventia Nationala din 25 iunie, primul sustinator al motiunii castigatoare sa fie numit presedinte executiv al partidului, a anuntat ieri Emil Boc. In cursa pentru sefi
Membrii Biroului Permanent National (BPN) al PD au decis ieri sa sustina ca, la Conventia Nationala din 25 iunie, primul sustinator al motiunii castigatoare sa fie numit presedinte executiv al partidului, a anuntat ieri Emil Boc. In cursa pentru sefia PD s-a inscris o singura motiune, de orientare populara, ce va fi prezentata de Emil Boc, primul pe lista sa de sustinatori fiind Adriean Videanu. Fotoliile de vicepresedinte, a caror numar nu a fost inca stabilit, ultima cifra vehiculata fiind de zece, vor fi acordate intr-o reuniune a Consiliului National de Coordonare, ce va avea loc la doua saptamani dupa Conventie. Emil Boc a aratat ca membrii Comisiei pentru modificarea Statutului vor decide, in final, numarul de vicepresedinti ce va trebui votat de delegatii la Conventie. Tot atunci se va infiinta si functia de secretar general, ce-ar urma sa fie ocupata de Vasile Blaga. Intentia liderilor PD este de a reduce numarul de vicepresedinti si de a transforma aceasta functie intr-una politica. In prezent, fiecare din cei 13 vicepresedinti ai PD coordoneaza un departament. (A.H.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.