Mihai Stoichita a declarat ca Otelul Galati se afla intr-o situatie delicata si ca in cazul in care aceasta nu va fi clarificata exista riscul ca gruparea sa se confrunte cu o criza asemanatoare celei de la Universitatea Craiova. "Suntem intr-o situa
Mihai Stoichita a declarat ca Otelul Galati se afla intr-o situatie delicata si ca in cazul in care aceasta nu va fi clarificata exista riscul ca gruparea sa se confrunte cu o criza asemanatoare celei de la Universitatea Craiova. "Suntem intr-o situatie destul de delicata. Am facut un program de pregatire, dar nu avem cu cine sa-l discutam. Trebuie sa ni se aprobe cantonament, turneu de pregatire, ce este necesar in perioada de pana la primul meci de campionat. Nu mai vorbim despre transferuri, despre deschiderea discutiilor cu jucatorii care-si vor continua aici activitatea. Sunt lucruri care trebuie sa se intample repede, altfel o sa ajungem ca la Craiova. Nu dramatizez deloc, dezordinea duce la dezordine, cum e acum la Craiova. Eu vreau sa continuu aici, dar, dar, dar...", a spus Stoichita. "Lippi" crede ca este nevoie ca presedintele clubului, Viorel Anghelinei, si directorul executiv Catalin Tofan sa aiba mai multa putere de decizie. "Acesti baieti trebuie sa fie ajutati sa poata sa-si faca treaba. Mereu este nevoie de aprobare din combinat, ceea ce nu este normal. Sa aiba un buget la dispozitie, sa fie bani in cont. Merg si negociaza un transfer, se inteleg cu jucatorul si clubul, dar pana primesc acceptul patronatului fotbalistul dorit este luat de altii. Daca nu este nevoie de aprobare, pot sa semneze imediat si riscul de a pierde jucatorul dispare", a spus Stoichita. Anghelinei a trimis patronatului o lista cu 15 jucatori doriti sa fie adusi la Otelul, sperand ca macar cinci dintre acestia sa poata fi transferati. Pregatirile pentru noul sezon competitional vor incepe pe 27 iunie, oficialii Otelului dorind efectuarea unui cantonament la Predeal, urmat de un turneu in Elvetia sau Austria. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.