Atacantul roman Marius Niculae, al carui contract expira la sfarsitul lunii iunie, va parasi gruparea portugheza Sporting Lisabona, informeaza "Record". Publicatia citata sustine ca atacantul roman nu a fost de acord cu propunerile facute de Sporting
Atacantul roman Marius Niculae, al carui contract expira la sfarsitul lunii iunie, va parasi gruparea portugheza Sporting Lisabona, informeaza "Record". Publicatia citata sustine ca atacantul roman nu a fost de acord cu propunerile facute de Sporting Lisabona. Atacantului roman i s-a propus un nou contract, dar cu o reducere a salariului de 70 la suta, insa nu a acceptat, el fiind de acord cu o reducere de 30 la suta. Marius Niculae s-a transferat la Sporting Lisabona in sezonul 2001/2002, semnand un contract pentru trei sezoane, cu optiune de prelungire pentru inca doi ani. Salariul sau in aceasta perioada a fost de un milion de euro anual. Niculae are oferte de la Dinamo (cu un contract de 300.000 de euro pe sezon) si din primele doua divizii din Spania. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.