O serie de jucatori ai reprezentativei de rugby a Romaniei au anuntat conducerea FRR ca nu vor intra pe teren la meciul cu Portugalia, contand pentru Cupa Europeana a Natiunilor, deoarece nu li s-a achitat integral diurna, informeaza Mediafax. Nemult
O serie de jucatori ai reprezentativei de rugby a Romaniei au anuntat conducerea FRR ca nu vor intra pe teren la meciul cu Portugalia, contand pentru Cupa Europeana a Natiunilor, deoarece nu li s-a achitat integral diurna, informeaza Mediafax. Nemultumirea tricolorilor ar fi fost starnita de refuzul initial al conducerii FRR de a achita diurna pentru o perioada de cinci zile, timp in care sportivii antrenati de Daniel Santamans au primit liber dupa revenirea din Japonia. Conform unui jucator al echipei nationale, vineri dimineata, tricolorii au primit cate 80 de euro, moment in care au protestat si le-au spus celor de la FRR ca, "mai trebuie sa ne dati cate 100 de euro!". Dupa ce secretarul general Adrian Dumitrescu a motivat neplata integrala a sumei prin fapul ca jucatorii au primit cinci zile liber, iar rugbistii care activeaza la cluburile din provincie si din strainatate au fost tinuti pe cheltuiala FRR in cantonamentul de la Izvorani, "stranierii" au organizat o sedinta ad-hoc, in care ar fi decis sa nu intre pe teren la partida cu Portugalia daca nu li se achita restanta. Imediat, presedintele FRR, George Straton, a sosit in cantonamentul de la Izvorani, urmat la putin timp de presedintele COSR, Octavian Morariu. Dupa mai multe discutii, jucatorii si-au primit banii, iar conflictul a fost aplanat. Conform Mediafax, presedintele FRR a negat initial incidentul, dupa care a spus ca jucatorii au cam exagerat. "Nu s-a pus niciodata problema asa. Nu este adevarat! Astea sunt povesti, exagerari, ca sa se dea mari", a spus Straton, adaugand ca evolutia slaba din meciul cu Portugalia nu are legatura cu protestul. De altfel, nici presedintele COSR nu-si aduce aminte de incident. "Nu-mi mai aduc aminte sa fi fost vorba de vreun conflict. Eu nu am auzit ca un jucator sa-mi fi spus asa ceva", a concluzionat Morariu, fapt confirmat si de capitanul echipei, Razvan Mavrodin: "N-a fost vorba despre nici un incident!". Reamintim ca Romania a castigat greu disputa cu Portugalia, cu scorul de 14-10, dupa ce in ultimul minut de joc, lusitanii au fost la un pas sa marcheze un eseu, evitat printr-un placaj de ultim moment de clujeanul Teodorescu. (MCZ)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.