Un baietel de patru ani, Daudi Bamuwamye, a murit, in dupa-amiaza de luni, dupa ce si-a pierdut cunostinta intr-un manej din Walt Disney World, din Florida, ce simuleaza o misiune spatiala, releva site-ul publicatiei canadiene Le Matinternet, consult
Un baietel de patru ani, Daudi Bamuwamye, a murit, in dupa-amiaza de luni, dupa ce si-a pierdut cunostinta intr-un manej din Walt Disney World, din Florida, ce simuleaza o misiune spatiala, releva site-ul publicatiei canadiene Le Matinternet, consultat de Rompres. Mai precis, manejul cu pricina, denumit "Misiunea: Spatiu", simuleaza lansarea unei rachete spre Planeta Marte, cu o acceleratie de doua ori mai mare decat gravitatia terestra. Potrivit unei surse din cadrul biroului serifului din Orange County, echipajul ambulantei sosite la fata locului a facut tot posibilul pentru a-l reanima pe micut, dar acesta a incetat din viata intr-un spital.
Sursa a mai precizat ca baietelul avea inaltimea de 44 de centimetri necesara pentru admiterea la bordul manejului. S-a precizat ca autoritatile medico-legale urmau sa practice o autopsie pentru a determina cauza mortii copilului. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.