Operatiunile din Romania ale companiei SABMiller sunt reprezentate sub un nou nume, Ursus Breweries, care detine in portofoliu marcile de bere Ursus, Timisoreana, Ciucas, Peroni si Pilsner Urquell. "Ursus este simbolul traditiei romanesti si, in acel
Operatiunile din Romania ale companiei SABMiller sunt reprezentate sub un nou nume, Ursus Breweries, care detine in portofoliu marcile de bere Ursus, Timisoreana, Ciucas, Peroni si Pilsner Urquell. "Ursus este simbolul traditiei romanesti si, in acelasi timp, este numele uneia dintre cele mai puternice marci din portofoliul nostru. Breweries reprezinta statutul international al companiei, subsidiara a unuia dintre cei mai mari producatori de bere din lume: SABMiller", a aratat, ieri, directorul general al Ursus Breweries, Dieter Schulze. In anul financiar aprilie 2004 - martie 2005, Ursus Breweries a inregistrat o cifra de afaceri de 122 de milioane de euro, respectiv o crestere a volumului vanzarilor cu 15% comparativ cu anul precedent. Cu o cota anuala de piata estimata la 24%, Ursus Breweries este al doilea mare producator de bere de pe piata romaneasca. Compania detine patru fabrici de bere cu o capacitate totala de peste trei milioane de hectolitri. In anul fiscal care s-a incheiat in martie 2005, grupul SABMiller a inregistrat venituri de peste 2,4 miliarde de dolari, ceea ce reprezinta o majorare de 35% comparativ cu anul fiscal precedent. In Europa, grupul a obtinut cele mai bune rezultate financiare in Polonia, Rusia si Romania. (R.P.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.