Colectia de vinuri a fostului presedinte francez Francois Mitterrand si a sotiei sale, Danielle, care cuprindea in jur de 50 de sticle, a fost vanduta ieri, la licitatie, pentru aproape 15.000 de euro, transmite Mediafax. Licitatia a atras numerosi c
Colectia de vinuri a fostului presedinte francez Francois Mitterrand si a sotiei sale, Danielle, care cuprindea in jur de 50 de sticle, a fost vanduta ieri, la licitatie, pentru aproape 15.000 de euro, transmite Mediafax. Licitatia a atras numerosi curiosi si jurnalisti, iar organizatorii au anuntat ca estimarile initiale le-au fost mult depasite. Astfel, o sticla de vin Armagnac "Cuvee Speciale du Maitre de Chai", imbuteliat special pentru Mitterand pe 27 septembrie 1982, fusese estimat la 50-60 de euro si s-a vandut cu 1300 de euro. Licitatia s-a desfasurat in lipsa majoritatii sticlelor de vin vandute, pentru a evita degradarea acestora. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.