Juratii care l-au gasit nevinovat pe Michael Jackson in fata tuturor capetelor de acuzare au dezvaluit ca mama baiatului care a sustinut ca a fost molestat de pop-star le-a lasat o impresie proasta, mai ales in timpul marturiei sale, plina de informa
Juratii care l-au gasit nevinovat pe Michael Jackson in fata tuturor capetelor de acuzare au dezvaluit ca mama baiatului care a sustinut ca a fost molestat de pop-star le-a lasat o impresie proasta, mai ales in timpul marturiei sale, plina de informatii contradictorii. Intr-o conferinta de presa difuzata de postul CNN, juratii au declarat ca au fost iritati de mama acuzatorului, atunci cand aceasta, aflata in boxa martorilor, a pocnit din degete spre juriu. "Mi-a displacut total gestul ei atunci cand a pocnit din degete spre noi. As fi vrut sa-i spun "auzi, nu-mi pocni mie din degete doamna..."", a declarat juratul numarul 5, o pensionara vaduva. Juratii au acceptat sa participe la proces doar cu conditia sa fie identificati cu numere si nu dupa nume. Dupa citirea verdictului, insa, mai multi dintre acestia si-au dezvaluit numele in interviurile acordate presei. Este si cazul juratului numarul 1, Raymond Hultman, in varsta de 62 de ani, care a declarat ca, dupa parerea sa, Jackson a molestat cel putin doi baieti, dar nu si pe acuzator.
Raymond Hultman a precizat ca a votat pentru achitarea pop-starului in acest caz, intrucat avea indoieli in privinta credibilitatii acuzatorului. "Acest lucru nu inseamna ca e un om nevinovat, doar ca nu e vinovat de ceea ce a fost acuzat in acest proces", a mentionat juratul.
Primul jurat, identificat mai tarziu sub numele de Paul Rodriguez, a declarat ca juratii au stabilit de la bun inceput ca-l vor trata pe Jackson ca pe o persoana obisnuita si nu ca pe un mega-star, fapt pentru care au putut lua o decizie corecta.
De asemenea, alti jurati au afirmat ca nu au avut parte de nici o dovada clara a acuzatiilor aduse impotriva lui Jackson. "Asteptam dovezi si marturii mai bune, ceva mai convingator, dar nu a existat asa ceva", a declarat juratul numarul 10.
Juratul numarul 10, o femeie in varsta de 45 de ani, mama a trei copii, a descris si sentimentele juriului fata de obiceiul lui Jackson de a imparti patul cu copiii care viziteaza Neverland. "Ce mama normala ar permite acest lucru? Nu-ti poti lasa copilul sa doarma cu altcineva, fie acea persoana Michael Jackson sau orice alt om", a declarat juratul.
Paul Rodriguez a indicat momentul in care a simtit ca mama acuzatorului l-a luat in vizor din cauza ca este hispanic. "Cand mama copilului a privit spre mine si a pocnit din degete de cateva ori, spunand: Stiti doar care este cultura noastra, mi-am spus in gand: Nu, nu aceasta este cultura noastra", a precizat primul jurat.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.