Presedintele executiv al lui "Poli" Unirea Iasi, Marius Stan, a anuntat ieri ca antrenorul Ionut Popa a semnat un nou contract pe doi ani cu gruparea moldoveana. "Putem anunta oficial ca Ionut Popa a semnat un contract pentru o perioada de doi ani. A
Presedintele executiv al lui "Poli" Unirea Iasi, Marius Stan, a anuntat ieri ca antrenorul Ionut Popa a semnat un nou contract pe doi ani cu gruparea moldoveana. "Putem anunta oficial ca Ionut Popa a semnat un contract pentru o perioada de doi ani. Acest lucru inseamna ca dorim sa facem intr-adevar performanta. Potrivit celor discutate cu Popa, primul an de contract va reprezenta o perioada in care sa formam o echipa competitiva, care sa poata face performanta in anul urmator. Nu vreau sa ascund faptul ca in sezonul viitor ne dorim o clasare in primele sapte echipe", a spus Stan. Potrivit unor surse din cadrul clubului, valoarea contractului semnat de Popa este de 70.000 de euro, cu posibilitate de renegociere in al doilea an. Stan a adaugat ca au fost platite restantele financiare fata de jucatori, astfel ca acestia au putut pleca in vacanta cu toate drepturile primite, mai putin prima de obiectiv. Stan a mai spus ca, pentru sezonul viitor, Politehnica Iasi (n.r. - denumire pe care o va avea echipa din sezonul viitor) va avea un buget de doua milioane de euro. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.