Membrii Biroului Permanent National al PSD au luat in discutie ieri situatia creata in jurul senatorului PSD Razvan Theodorescu, acuzat de faptul ca ar fi contribuit in mod direct la distrugerea complexului Brancusi de la Targu Jiu, in calitatea sa d
Membrii Biroului Permanent National al PSD au luat in discutie ieri situatia creata in jurul senatorului PSD Razvan Theodorescu, acuzat de faptul ca ar fi contribuit in mod direct la distrugerea complexului Brancusi de la Targu Jiu, in calitatea sa de ministru al Culturii. "Am urmarit de-a lungul timpului situatia de la Targu Jiu in ceea ce priveste complexul Brancusi. Ceea ce s-a intamplat si acuzatiile ce au fost aduse senatorului Razvan Theodorescu sunt insa de o abjectie si de o lipsa de decenta care depaseste orice limita. Sa acuzi un fost ministru al Culturii pentru ca pietrisul de la Targu Jiu are nu stiu ce defecte, in conditiile in care selectia acestui material a fost facuta de cea mai reputata institutie internationala de protectie a monumentelor, inseamna aducerea luptei politice in derizoriu si grotesc", a afirmat Mircea Geoana, presedintele PSD. (C.E.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.