Concertul Europe face parte dintr-un turneu international, in cadrul caruia trupa isi va promova cel mai recent album - "Start from the Dark", lansat la sfarsitul anului trecut. "Romania este singura tara est-europeana in care vor canta, iar Brasovul
Concertul Europe face parte dintr-un turneu international, in cadrul caruia trupa isi va promova cel mai recent album - "Start from the Dark", lansat la sfarsitul anului trecut. "Romania este singura tara est-europeana in care vor canta, iar Brasovul a fost ales pentru ca are multe de aratat si pentru ca in Bucuresti sunt, oricum, multe evenimente de acest gen", a spus Simona Vasilache, unul dintre organizatorii evenimentului. Rockerii vor canta la Arena Liceului Sportiv din Brasov, iar pretul unui bilet este de 200.000 de lei. La Cluj, biletele s-au pus in vanzare la Casa Municipala de Cultura. "Europe" - in actuala componenta Joey Tempest, John Norum, Mic Michaeli, Ian Haugland, John Leven, a luat fiinta in 1978, iar primul lor album - "Europe", a fost lansat trei ani mai tarziu. Al doilea produs discografic - "Wings of tomorrow" a aparut pe piata in 1984, insa adevaratul succes international pentru suedezi a venit in 1986, o data cu lansarea celui de-al treilea album, "The Final Countdown" - vandut in sapte milioane de exemplare in intreaga lume. In scurt timp, melodia care da titlul albumului a ajuns pe primul loc in topurile muzicale din 26 de tari. De atunci, formatia a mai lansat doua discuri, insa nici unul cu un succes comparabil cu cel inregistrat de "The Final Countdown". (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.