Ziarul ZIUA si asociatia de tineri jurnalisti Civic Media, impreuna cu Universitatea Bucuresti, Facultatea de Sociologie si Centrul de Geopolitica si Antropologie Vizuala al Universitatii organizeaza o intalnire a studentilor din Bucuresti cu presedi
Ziarul ZIUA si asociatia de tineri jurnalisti Civic Media, impreuna cu Universitatea Bucuresti, Facultatea de Sociologie si Centrul de Geopolitica si Antropologie Vizuala al Universitatii organizeaza o intalnire a studentilor din Bucuresti cu presedintele Romaniei, Traian Basescu.
Dezbaterea geopolitica avand ca tema Noile Directii ale Politicii Externe Romanesti se va derula la amfiteatrul Facultatii de Sociologie, din strada Schitu Magureanu Nr. 9, marti 14 iunie, incepand cu orele 11.00, si va fi reflectata pe larg in paginile ziarului ZIUA.
Jurnalistii preocupati de rolul asumat de Romania in regiune si in politicile de securitate internationala vin in intampinarea studentilor care vor contribui la definitivarea noilor traiectorii romanesti, solicitand presedintelui un dialog direct, acceptat fara rezerve.
ZIUA si Civic Media, impreuna cu Facultatea de Sociologie si Centrul de Geopolitica al Universitatii Bucuresti continua prin aceasta dezbatere seria de conferinte publice inaugurata prin cea consacrata Rolului Noii Romanii in arhitectura globala, la care au participat ambasadorii Frantei, Germaniei si Marii Britanii in Romania.
Diplomatii si specialistii interesati, ca si reprezentantii presei romane si straine sunt invitati si asteptati sa participe, insa fara interferente cu dezbaterea, rezervata exclusiv studentilor. (D.E.)

Ziua

Sursa: Ziua



Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.