Primarul si angajatii unei primarii din judetul Alba au ghicit cinci numere la Loto 6/49, castigand 320 de milioane de lei si o Dacia Solenza, transmite Mediafax. Cei zece angajati ai Primariei din Vintu de Jos, in frunte cu primarul Alexandru Danciu
Primarul si angajatii unei primarii din judetul Alba au ghicit cinci numere la Loto 6/49, castigand 320 de milioane de lei si o Dacia Solenza, transmite Mediafax. Cei zece angajati ai Primariei din Vintu de Jos, in frunte cu primarul Alexandru Danciu, au contribuit fiecare cu cate 100.000 de lei si au jucat impreuna la loterie, mai multe variante. Ei au ghicit pe o varianta simpla cinci din cele sase numere norocoase. Edilul a mai spus ca banii vor fi impartiti in mod egal intre toti cei care au jucat, iar autoturismul va fi vandut, urmand ca si banii sa se imparta. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.